Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przeróbka Xbox 360

Wierny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Odrazu zaznaczam że wiem że już było milion takich tematów ale mam swoje pytania.

• Jak przerobić Xboxa 360 Slim samemu? [ Prosiłbym o jakieś linki na YT , lub innych poradników ]
  • Są jakieś sklepy/serwisy gdzie można konsole przerobić? [ Prosiłbym o linki na PW ]
  • Czy koniecznie musi być wgrany ten "CZIP" ?

Jeżeli do Pk.1 nie ma żadnych linków prosiłbym żebyście na PW albo pod tym wątkiem mi to wytłumaczyli ;)

( Wiem że to trudne, ale postarajcie się )

2dhww8h.png

Opublikowano

Hmm, pytanie teraz gdzie ona jest bo na konsoli patrze wszędzie i nie mogę znaleść .. ;/

2dhww8h.png

Opublikowano

Data produkcji jest dobra. Możesz przerobić swoją konsolę na LT 3.0.(Przerobka napędu bez żadnych chipów) Możesz to łatwo zrobić samemu tylko musisz posiadac dvd key, masz go? Jak nie to pozostaje Ci oddanie do serwisu i zaplacenie 50zł za przeróbkę. Chyba że jakiś twój znajomy posiada. USB probe to samemu wyciągniesz klucz napędu, więc zapytaj znajomych. Jakbyś oddał do serwisu to daj im jakiś pendrive aby Ci zgrali dvd key do swojej konsoli i jeśli wyjdzie nowsza przeróbka to przerobiłbyś sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...